Welkom bij Zaden Web!

Shop Info: alles voor in de moestuin vind je bij Zaden Web!

Wij hebben diverse merken in onze shop. Te weten Buzzy Seeds, Horti Tops en Quedlinburger.

Levering & Verzending

Wanneer de bestelling voor 14 uur ‘s middags geplaatst is zullen wij deze dezelfde werkdag nog verzenden. Bij een langere levertijd vermelden wij dit op de homepage.

De verzending geschiedt zoveel mogelijk per brievenbus post en uiteraard hoe zwaarder hoe meer postzegels er nodig zijn. De verzending is via brievenbuspost niet traceerbaar via track and trace, verzending geschiedt in dat geval op eigen risico. Via een brievenbuspakket is het wel mogelijk een track and trace code te verkrijgen. U kunt hiervoor kiezen bij het afrekenen. Bij pootgoed of tuinartikelen is het nodig om het via pakket post te verzenden. Mocht dit nodig zijn dat staat dit bij het artikel. Wij vragen u in dat geval te kiezen voor pakketpost zodat er achteraf geen pakketkosten meer gerekend hoeven te worden. Bestellingen boven de €50,- euro verzenden wij gratis.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen in Groningen. Het afhaaltijdvak is aan te geven bij de bestelling. Zodra de bestelling klaar ligt sturen we een e-mail ter bevestiging.

Terug keren naar home

Bezoek ook onze Facebook Pagina: www.facebook.com/zadenweb