Buzzy staat voor tuinieren met plezier voor jong en oud! Wij bieden een breed assortiment zaden van Buzzy. Met de zaden van Buzzy bent u gegarandeerd van een prachtig resultaat in uw tuin.

Divers assortiment

Buzzy Seeds heeft een zeer divers assortiment aan kruiden-, groente-, en bloemenzaden. Buzzy zaden staan bekend om de hoge kwaliteit. De zaden van Buzzy worden niet genetisch gemanipuleerd. Alle zaden van Buzzy worden gecontroleerd in het laboratorium op kwaliteit. Hierdoor kan elke tuinder uit de voeten met de zaden van Buzzy Seeds. Ook bevat Buzzy Seeds de populaire themaseries, deze zijn ideaal combineren met Buzzy Seeds in uw moestuin.

Creatief en innovatief

Naast de verschillende soorten zaden heeft Buzzy ook creatieve producten, zoals Grow Gifts Denk hierbij aan kweekkasjes, biologische keukenkruiden en educatieve cadeautjes voor kinderen.

Leven in de tuin!

De decoratieve, complete en aantrekkelijke producten van Buzzy Birds brengen leven in de tuin! Met nestkasten, vogelhuisjes en feeders in alle soorten, maten en stijlvariaties. Niet alleen voor vogels, maar ook voor bijen en insecten.

Buzzy Organic

Buzzy Organic heeft een populair, biologisch assortiment. Met meer dan 140 verschillende soorten zaden breidt Buzzy Organic snel uit. Het merk gebruikt geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en is te herkennen aan het EKO keurmerk.

De zaden van Buzzy Organic zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productiemethode van Skal. Buzzy is daardoor gecertificeerd onder nr. 014725.